Alle virksomheder og organisationer kan blive mere effektive og dermed mere produktive eller rentabele. Forudsætningen er, at organisationen har styr på deres processer og arbejder systematisk med opfølgning og forbedring. Et standardiseret ledelsessystem, såsom ISO 9001: 2015 eller ISO 14001: 2015 udgør som regel en uundværlig støtte i dette arbejde.

 

Ved at certificere dit ledelsessystem tager din organisation desuden et stort spring frem imod at møde og overstige kravene fra dine kunder. Dette kan være nødvendigt for din virksomheds overlevelse på sigt.

Consors vigtigste opgave er først og fremmest at sikre, at dit system fungerer. Vi hjælper din virksomhed til at få alle de processer på plads, så at du opfylder kravene til certificering.

Men vores mål er ikke blot at udstede certifikater, men at bidrage til fremgang for vores kunder. Derfor ser vi det som vores opgave at hjælpe din løbende forbedring, give Jer tips, forslag og impulser, der fører Jer frem i retning mod større effektivitet, højere kundeværdi og bedre forretning - foranstaltninger for at virksomheden vokser på lang sigt.

 

VORE YDELSER

LEDELSESSYSTEMER

LEDELSESSYSTEM FOR KVALITET

LEDELSESSYSTEM FOR MILJØ

LEDELSESSYSTEM FOR ARBEJDSMILJØ

SVEJSEPROCESSER IFØLGE ISO 3834

PRODUCT CERTIFICERINGER

EN 1090 - STÅLKONSTRUKTIONER

CERTIFICERING AF MONTAGE

UAFHÆNGIG SYSTEMGRANSKNING

 

 

Kontakt os i dag på telefon +45 4112 5936 - eller på mail: info@consors.dk