Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/f/f/consors.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464

Alle virksomheder og organisationer kan blive mere effektive og dermed mere produktiv og rentabel. En stor del af grundlaget er, at kravene der stilles virksomheden er klare og aftalte, at der er styr på virksomhedens processer og at der arbejdes systematisk med opfølgning og forbedring. Et standardiseret ledelsessystem (kvalitetssystem), der følger strukturen og tankegangen i for eksempel ISO 9001 eller ISO 14001 udgør som regel en uundværlig støtte i dette arbejde.

 

Formål med certificering af ledelsessystemer

Certificering af ledelsessystemer, f.eks. ISO 9001 certificering, er et stort skridt for din organisation frem imod at møde og overstige kravene fra dine kunder. Dette kan være nødvendigt for din virksomheds overlevelse på sigt.

Formålet med certificering af ledelsessystemer er først og fremmest at sikre, at dit system fungerer. En certificering af ledelsessystemer tester først og fremmest at systemet opfylde kravene til certificering.

Men vores vision med certificering af ledelsessystemer er ikke blot at udstede certifikater, men at bidrage til fremgang for din virksomhed. Derfor er det vores mission i Consors Certification at hjælpe din virksomhed til løbende at forbedres, ved at give Jer tips, forslag og impulser, der fører Jer frem i retning mod større effektivitet, højere kundeværdi og bedre forretning - foranstaltninger for at virksomheden vokser på lang sigt.

Læs mere om dine muligheder for certificering gennem Consors Certification - eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

ISO 9001 certificering

ISO 14001 certificering

LEDELSESSYSTEM FOR ARBEJDSMILJØ

Product certificeringer

Uafhængig systemgranskning

 

 

Kontakt os i dag på telefon +45 4112 5936 - eller på mail: info@consors.dk